1000 euro overgemaakt naar Roemenie

Alle bijdragen voor de marathon van Hoorn lijken binnen te zijn en ik heb vandaag het mooie bedrag van 1000 euro over kunnen maken naar Roemeniƫ.
Iedereen die heeft bijgedragen heel hartelijk dank hiervoor.

Deze week na de vakantie begonnen met de voorbereidingen voor de marathon van Zeeland op 4 oktober.
Na de marathon van Hoorn heb ik 29 juni nog aan de kwart triathlon in Stiens meegedaan.
Tijdens het zwemmen kreeg ik helaas erge kramp in mijn kuiten. Ik kon de triathlon gelukkig wel afmaken, maar daarna kon ik tijdelijk niet hardlopen door pijn in beide kuiten. Ik voel het nu nog af en toe. In de vakantie heel veel gewandeld en ook wat gefietst, dus hopelijk is mijn conditie wel op peil gebleven. Het is nu erg warm en vochtig om te lopen, dus het trainen valt nog niet zo mee, hopelijk wordt het beter komende tijd.

triathlon stiens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *