Dolblij met uitlopen kustmarathon

Het is gelukt! Ik heb de loodzware kustmarathon van Zeeland uitgelopen.
Na de eerste 5 km van steile duinen, mul zand en drassig strand dacht ik dat het nooit zou gaan lukken. Ik was bij de eerste drinkpost al aardig uitgeput. Pijnlijke kuiten, zere knie, warm, catastroferende gedachten…
Maar ik ben doorgegaan en op de stormvloedkering kwam ik in het ritme en dat heb ik tot het einde volgehouden.
Ik was bang voor enorm verzuurde benen maar die kwamen gelukkig niet, dus ik heb tot het einde toe lekker kunnen lopen.
Na 30 km wist ik al wel dat het zou gaan lukken, werd ik heel blij en kon gaan genieten.
Veel zeeuwse koppen, dialect, prachtige luchten, strand, duinen. Wim op de fiets in de buurt. Mijn moeder, Tonny en Margriet bij de finish.
Het was superzwaar en heerlijk tegelijk.
En tijdens het lopen ook regelmatig aan de Roemeense kindjes gedacht. Met alle aandacht voor vluchtelingen zou je ze bijna vergeten, maar ook zij zijn kwetsbaar en hebben onze hulp echt nodig. Het geld voor het project is helemaal op, dus doneer!!
Eindtijd was 5.33 uur.

L9990679

L9990687

One thought on “Dolblij met uitlopen kustmarathon

  1. Matty Minnaard

    Lieve Carine,

    Wat fijn voor je dat de mooiste en zwaarste marathon van Nederland gelukt is. Ik ben trots op je dat je de finish gehaald hebt. Heel bijzonder ook om dat moment mee te maken dat je rennend en stralend aankwam. Nu hopelijk nog veel donaties voor de Roemeense kindjes.

    Liefs van je moeder

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *