Geen marathons meer na corona infectie

Ik heb helaas de afgelopen weken een ernstige corona infectie gehad waardoor mijn conditie erg is achteruit gegaan. Ik heb dan ook besloten geen marathons meer te lopen omdat ik dat mijn lichaam niet meer wil aandoen. De afgelopen jaren ging het ver hardlopen ook al moeizamer en ik zie het niet zitten om vanaf conditie 0  weer naar een marathon te komen. Dit betekent dan ook dat ik zal stoppen met het sturen van mails voor sponsoring van mijn project. Ik zal het project verder zelf betalen. Als jullie nog een keer wat willen doneren graag, maar dit is de laatste mail.

De kinderen van het project in Roemenië zitten thuis en zijn niet bereikbaar, ze hebben geen telefoon of computer, dus we weten niet hoe het met ze gaat. Ze hadden me in februari nog een lieve foto gestuurd om me te steunen bij mijn herstel na mijn hersenschudding. Ik hoop dat na de zomer het project weer hervat kan worden, want voor deze kinderen is het heel belangrijk en het heeft hele goede effecten op hen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *