Hoera! Marathon van Gent goed gelopen

Gisteren de marathon van Gent goed gelopen! Het was heel spannend hoe mijn knie en de rest van mijn benen zich zou houden, maar het is wonderbaarlijk goed gegaan. Mijn knie na 20 km helemaal niet meer gevoeld. Ik ben heel blij dat het weer zo goed is gegaan en dat ik kan blijven lopen voor Roemenie.
Het was prachtig weer en een hele mooie groene marathon, ik was zo dankbaar weer te kunnen lopen. Eindtijd 5.18, doel was binnen de 6 uur dus dik tevreden. Ik had maar tot 18 km kunnen trainen.

Ik hoop dat er weel vele donaties volgen, de kinderen in RoemeniĆ« varen er heel wel bij zoals ik bij mijn recente bezoek heb kunnen ervaren. Foto’s van de marathon volgen.

One thought on “Hoera! Marathon van Gent goed gelopen

  1. Jeannette Verhoeven

    Fantastisch! Wat ben je toch een kanjer!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *