Marathon 11: Berenloop Terschelling

Op zondag 6 november liep ik de Berenloop op Terschelling, mijn 11e marathon.
We waren het hele weekend op Terschelling, Albert en ik liepen de hele marathon, Wim en Kerry de halve.
Het was prima loopweer, bij alle huizen stonden en hingen beren en de sfeer zat er goed in. In de duinen kwam je niemand tegen.
Bij deze marathon was er een tijdslimiet gezet bij 33 km, als je daar niet na 3 uur en 40 minuten voorbij was werd je van het parcours gehaald. Ik moest het eerste deel dus flink doorlopen. Als je de tussen limiet had gehaald had je nog 1 uur en 20 minuten voor de laatste 10 km, dus dan had je het al in feite gehaald. Daar was dan dus al het geluksmomentje, bij Midsland op het strand. Het laatste stuk fietsten Wim en Kerry gezellig mee en ik finishte in een al donker West-Terschelling in het licht van de Brandaris na 4 uur en 52 minuten.