Marathon 9: kustmarathon Zeeland

Mijn negende marathon voerde me terug naar mijn geboorte provincie Zeeland.
Nadat in 2014 deze marathon voor mij niet door kon gaan vanwege een blessure, kort na het overlijden van mijn vader kreeg ik een klein spierscheurtje in mijn r-kuit, kwam er een herkansing in 2015.
Alleen al voor het trainen op strand en duin zou je zo’n marathon gaan lopen.
De eerste 5 km waren superzwaar en bij de eerste drinkpost was ik kapot. Mul zand, steile duinen, een zompig strand, alles deed al pijn. Gelukkig kon ik me op de stormvloedkering herstellen en daarna heb ik deze mooie maar zeer zware marathon goed uitgelopen.
Wim reed op de fiets deels mee en bij de finish stonden mijn moeder, Tonny en Margriet te wachten.
Dat was heel feestelijk! Dit was een van mijn mooiste marathons.L9990671
L9990687