Mijlpaal training Malta: 30 km Schoorl

foto GroetuitschoorlrunVandaag voor het 5e jaar op rij de 30 km gelopen in Schoorl, de Groetuitschoorl run.
Ik vond het nog spannend of ik de 30 zou halen maar het is gelukt, maar het was heel zzzwwwwaaaaarrrrrr.
Het weer opbouwen van het aantal kilometers valt me erg tegen, het lijkt wel of mijn benen helemaal niet meer weten dat ik al 6 marathons heb gelopen. Het voelt alsof ik het helemaal vanaf het begin weer moet opbouwen. Ik vrees dat de marathon van Malta over 2 weken net zo zwaar zal zijn als mijn eerste marathon in Amsterdam. Nou ja, we zien wel, ik kan hem altijd uitwandelen. Mijn kuiten hielden zich goed!
Het was gelukkig vandaag prachtig weer, dat was vorig jaar in Schoorl en begin januari in Egmond wel anders. In Egmond waaide het superhard.
Dus op naar Malta!!freephoto.tmpl-15465-EAFU10306-DIIJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *