Training kustmarathon voltooid

Gisteren laatste duin- en strandtraining in Egmond.
Komende zaterdag gaat het dan gebeuren, de loodzware kustmarathon van Burgh-Haamstede naar Zoutelande.
Bos, strand en duin. Mooi maar ook heel erg zwaar denk ik. De kilometers op het strand en in de duinen bij Egmond vond ik in ieder geval heel zwaar, hoop dat het in Zeeland wat beter is, anders is 42,2 km wel erg ver.
Doel is de marathon uitlopen binnen de 6 uur en het liefst ook zo dat ik niet helemaal kapot ben en er nog van kan genieten. Heb wel zo goed mogelijk getraind maar door tijdgebrek door meer werken vanaf begin dit jaar heb ik toch maar 1x 30 km kunnen lopen.
Wim gaat deels op de fiets mee, mag niet op het parcours, maar kan me zo her en der aanmoedigen.
Mijn moeder, Tonny en Margriet staan bij de finish, dus ik moet daar wel zien aan te komen!
Heel mooi om een keer in Zeeland te lopen, mijn roots, hopelijk kan mijn van oorsprong Zeeuwse lijf dit aan.IMG_1881

IMG_1882

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *